Udstyr: Saftpresser/Juicemaskine
- 3 cm rødbeder
- 4 cm squash
- 4 cm agurk
- 2 mellemstore gulerødder
- 2 cm ananas
- 1 æble
- 1 cm ingefær m/ skræl
- 2 cm øko citron m/skræl
- ½ broccolistok
- Isterninger og 2 spsk kvalitets olie som f.eks "livets olie"
Pres alle ingredienserne i en juicemaskine
tilsæt is og olie - Den smager absolut bedst kold og nypresset
Hvis man ikke er vant til nypresset grøntsags juice kan man med fordel bruge ekstra ananas og æble, da de camouflerer grøntsags-smagen
Jeg pressede alle grøntsagerne først og tog "affaldet" fra i pulpbeholderen som jeg herefter brugte som tilbehør til aftensmaden blandet med 4 æg, karry, gurkemeje, salt, røde linser kogt 5 min i micro ovnen, spinat og hakket rød peber - stegt på panden i koldpresset rapsolie -
"affaldet" kan også bruges i boller til stor fornøjelse for de som ikke er så meget for grøntsager, men kan spise dem når de er camoufleret
Hold da op, det ser spændende ud.
SvarSletJeg havde aldrig selv fundet på at stege resterne fra juice'en, men det er jo genialt i disse "undgå-madspild"-tider.
Hvordan smagte det?
Helle - Det smagte fantastisk det hele ifølge Ove og jeg, måske havde jeg lidt mere end 2 cm citron i juicen, så det skal man lige passe på med. Selv Sarah drak et glas og kunne lide det - OG DET SIGER IKKE SÅ LIDT. "Æggeaffaldet" havde en mærkelig konsistens ifølge Sarah, men det smagte super godt og "affaldet" som kom i bollerne var hele familien incl- den grønssags forskrækket Basse - VILDE MED
SvarSlet