torsdag den 3. januar 2013

Panne cotta med passionsfrugtcoulis


Panna cotta med passionsfrugtcoulis - Opskrift fra Lis

8 dl piskefløde
120 g sukker
1 vanillestang
4 blade husblas

Hæld sukker i en gryde. Hæld derefter marven af en vanillestang og fløde på. Varm fløden op til det koger, og lad det simre for svagt blus ca. 15 min. Læg husblas i koldt vand i 5 min.

Kom husblas (UDEN VAND) i den varme fløde, rør godt med et piskeris og hæld den gennem en sigte i små forme.

Stil til afkøling i køleskab – evt. fryser hvis det skal gå stærkt.

Varm formen under den varme hane og tryk den ud midt på en kold tallerken.

 
Coulis
10 passionsfrugter
Sukker

Passionsfrugter blendes med tilsvarende mængde sukker og sies. Stilles køligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar